Houtense Spelen op Telegram

Houtense Spelen hebben ervoor gekozen om een Telegram-kanaal op te zetten en ook groepjes voor elk team te maken. Dat heeft veel voordelen en we hopen dat jullie er gebruik van willen maken.

Voordelen van Telegram

In onze kanaal https://t.me/houtensespelen kan je al informatie krijgen van de Organisatie. Bij voorbeeld wanneer er een nieuwe competitie of veranderingen in het program komen. Je krijgt alleen maar een notificatie van de kanaal als we iets belangrijks posten. Af en toe zullen we ook minder belangrijk informatie posten: dit kan je in de kanaal lezen maar we storen je niet door een notificatie te sturen. Alleen de organisatie kan in de kanaal posten dus je krijgt niet allerlei berichten van anderen waar je niks aan hebt.

Als je subscribet aan onze Telegram-kanaal kan niemand anders je identiteit zien. Je bent daar anoniem.

In de team-groepjes kan je wel je medeteamleden zien. De groepen zijn om met elkaar in het team te discusseren en delen van informatie. Waar je als subscriber in de kanaal niet kan posten, kan je als lid van de teamgroep wel alles doen.

Je kan altijd een Telegram-kanaal of -groep muten zodat je (een tijdje) geen notificaties krijgt.

Waarom niet maar alles op Facebook?

Niet iedereen houdt van Facebook en er zijn een aantal nadelen als je graag goed wil kunnen communiceren. Bij voorbeeld krijg je niet zeker te horen wanneer er iets gebeurt en de privacy van Facebook houdt sommige mensen weg.

Whatsapp – met Facebook als eigenaar – heeft dezelfde privacy-problemen.

Eigenlijk kan alles met Telegram maar omdat het een minder gebruikt platform is zullen we veel op Facebook blijven doen.

Hoe begin ik met Telegram?

Als je geen Telegram hebt kan je de app downloade voor Android en iOS (hij neemt heel weinig geheugen in beslag). Telegram kan je ook gewoon via de browser bereiken.

Onze kanaal kan je bereiken door hier te klikken. Je kunt lid worden van de groepen via onze websitepagina Wijkteams.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geschreven door

Dit vind je misschien ook leuk