Partners & sponsors

Thanks to the support of our partners and sponsors, we can realize the Houten Games! 

Partners help us organize a discipline: with ideas, people and material. Sponsor and fonds add financially.

Become a sponsor or partner

The Houten Games are an event where all of Houten participates. Therefore, it’s the perfect chance for you to put yourself in the spotlight as a company in Houten. And even during the whole year!

Being a sponsor; what's in it for you?

Depending on the type of sponsoring and your wishes, we can offer different things, for instance:

Logo and description on our website

The more support, the more attention you'll get on the website.

Showing of logo during the discipline

Banners or beach flags, whichever media you prefer, we can show during the discipline.

Flyers & goodies

Distribute flyers with information about your service or product. Or get the attention with a small gadget.

Exhibition stand during discipline

A product demonstration or information delivery to the participants and audience with a stand during the discipline.

Be named at the discipline

We'll pitch your company at different times during the discipline.

Ask it

Do you have something specific in mind that would be especially good for your association or company? Let's have a talk about it.

The Houten Games are supported by

Fonds

Het K.F. Hein Fonds vindt het belangrijk dat mensen de regio Utrecht mooier en sterker maken, en dat inwoners de kans krijgen om verder te komen. Daarom steunen we bijzondere initiatieven en individuen met giften, adviezen, prijzen, beurzen en opdrachten. Bovendien brengen we waardevolle projecten graag breed onder de aandacht en denken we mee hoe samenwerking een initiatief kan versterken.

Cultuurfonds Houten geeft aan culturele initiatieven voor en door inwoners van Houten, die gericht zijn op de versterking van de samenleving, lokale identiteit en gemeenschapszin. Aanvragen worden behandeld door het Prins Bernhard Cultuurfonds Utrecht.

VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.

Het evenementenfonds Houten ondersteunt evenementen in de gemeente Houten die beeldbepalend zijn. Zij richten zich op evenementen die bijdragen aan het versterken van het gevoel van trots en de identiteit van inwoners van Houten.

Services, products etc.

website

Wood

photos

Our partners for the disciplines

Arabisch Nederlands Cultuurhuis Houten om draait: culturele ontmoeting, verbinding, uitwisseling en begrip voor verschillen in gewoontes van en tussen Houtenaren met uiteenlopende achtergronden.

Zij organiseren activiteiten waarbij mensen met verschillende culturele achtergronden elkaar ontmoeten. Denk aan het vertonen van films, lezingen en rondetafelgesprekken of andere bijeenkomsten op het gebied van kunst, geschiedenis, eten, muziek, dans en praktische ondersteuning bij taallessen en arbeidsmarkt.​

Stardance Studio’s is een diverse dansstudio waar iedereen van 2,5 jaar tot 65+, beginner of gevorderd, een passende les vindt. Of je nou klassiek ballet, showdance, hiphop, boys dance of musicalles wilt volgen, een beginner of al gevorderd bent, bij Stardance kan je terecht!

Hun kracht ligt in de diversiteit van de geschoolde en enthousiaste medewerkers. De docenten hebben elk hun eigen specialisme en worden daar ook op ingezet. Bij Stardance zijn de lessen persoonlijk en kwalitatief hoogstaand. Er zijn twee mooie ruime studio’s die voorzien zijn van zwevende houten vloeren, spiegelwanden en de nieuwste geluidsapparatuur. In de gezellige bar kunt u- hopelijk snel weer- terecht voor een kopje koffie of iets fris na de les.​

FC Delta Sports ’95 is een complete voetbalvereniging in Houten. Veldvoetbal voor de jeugd (jongens en meisjes), seniorenvoetbal voor heren en dames, een afdeling zaalvoetbal en een G-voetbalafdeling zorgen ervoor dat elke vorm van voetbal bij onze club te beoefenen is.

Het 40+ voetbal op vrijdagavond en jaarlijks een internationaal jeugdtoernooi is maar een greep uit de vele activiteiten. Een bruisende club die al 25 jaar in Houten haar plekje in de samenleving heeft verworven. Het complex op de Kruisboog kent 6 velden, waarvan 2 kunstgrasvelden met een moderne kleedaccommodatie en een hele gezellige kantine!​

Bij de Krachtfabriek sta je er zeker niet alleen voor! De KrachtFabriek is een broedplaats voor werkwillenden en inspiratoren. De KrachtFabriek biedt een omgeving waarin werkwillenden elkaar kunnen ont-moeten, helpen, inspireren en motiveren en waar het delen van kennis, kunde en netwerk voorop staat.

Een aantal initiatieven waar inspiratoren van De KrachtFabriek bij betrokken zijn: Tinkerinq, Laden&Lossen (duurzame cadeau winkel), Houtense Bijzaken, Uitwerking, Sleutelclub Houten, De Recycle Fabriek.

Al 1500 jaar geleden (!) werden de eerste schaakvarianten gespeeld en tot op de dag van vandaag blijft de diepgang en schoonheid van het spel boeien.

Met de schaakclub gaan we op zoek naar een mooie locatie waar het schaken tot zijn recht komt. Daar zullen we ontdekken welke wijk zich mag kronen tot koning van dit onderdeel.

Zin in gezelligheid en beter te leren schaken? Ga naar http://www.schaakclubhouten.nl/
Op maandag wordt online de clubavond gehouden – spelers van alle niveau’s zijn welkom!

Loopsportcentrum Houten is hét expertisecentrum voor hardloop- en conditietraining in Houten en omstreken. Ze organiseren wekelijkse loopgroeptrainingen, en nemen deel aan diverse regionale en landelijke (loop)evenementen.

Ze maken individuele schema’s, hartslagtesten en video-analyses. Specialisaties zijn er op het gebied van Running Therapie, Mindful Running en Atletiektraining.​

Nog niet iedereen kent de racketsport, maar dat is een kwestie van tijd. De sport is de laatste jaren mateloos populair aan het worden in heel de wereld en ook hier in Houten!

Bij de Doordraaiers kan iedereen terecht om een balletje te slaan, zowel voor padel als tennis. Er zijn 10 gravelbanen en 4 padelbanen. Vrijwilligers runnen de tent en spelers van alle niveaus kunnen er terecht tegen zeer scherpe prijzen.

Iedereen is welkom en de club heeft een sociaal karakter. En dat maakt de Doordraaiers een perfecte partner voor de Houtense Spelen!​